You are here:      Home
2015-03-29 - 25yr AAHCH - Fotos
zondag, 29 maart 2015 14:35

Bij deze een aantal foto's die we hebben ontvangen na onze oproep voor foto's. 

De overige foto's komen ook op de site. 

alt alt

 
2015-05-23 - AAHCH & DAWRA Early Summer Western Challenge - Inschrijfformulier op de site
donderdag, 19 februari 2015 20:25

Het inschrijfformulier voor de Early Summer Western Challenge 2015 staat op de site. Deze show wordt georganiseerd door de Dutch Arabian Western Riding Association in samenwerking met de American Appaloosa Horse Club Holland.

De show vindt plaats op zaterdag middag 23 mei en zondag 24 mei op manege De Fruithof in Heteren.

Op deze show zijn er de DAWRA en APHC/AAHCH specifieke onderdelen, maar ook zijn er All Breed onderdelen (open voor ieder western gereden paard en pony) en Leadline onderdelen. Leadline onderdelen zijn open voor de jeugd vanaf de 5 jaar tot en met 11 jaar. De jeugdige ruiter rijdt het paard, maar van wege de veiligheid loopt een ouder of verzorger naast het paard en houdt het paard onder controle via een halstertouw.  

http://www.appaloosa.nl/downloads/wedstrijden/inschrijfformulieren/2015-05-23---Inschrijfformulier-AAHCH-and-DAWRA-Early-Summer-Western-Challenge---V05.pdf/

 
2014-12-17 - Aangepaste voorwaarden SSA ivm erfelijke ziekten
woensdag, 17 december 2014 19:48

Zoals je op verschillende forums en in bladen hebt kunnen lezen, komen er bij verschillende rassen genetische ziekten voor. Zo ook bij de Amerikaanse Appaloosa’s. Een van de doelstellingen van de AAHCH is: promotie en bevordering van het fokken van raszuivere American Appaloosas in Nederland. Daaronder valt o.i. ook het uitbannen van genetisch overdraagbare ziekten. Het bestuur heeft daarom besloten om aan de SSA strengere eisen te stellen:

"Met ingang van de SSA voor het dekseizoen 2015, zal voor aangeboden hengsten een test overlegd moeten worden op de in de paardenwereld bekende genetische ziekten. Dit zijn HYPP, HERDA, OLWS, PSSM en GBED. Daarbij mag de hengst geen drager zijn van geen enkel van deze ziekten. Hengstenhouder dient relevante test certificaten te overleggen".

 
Sponsors van de AAHCH
zaterdag, 13 april 2013 18:02

De AAHCH is verheugd met de sponsor bijdragen van de RaboBank.

De vereniging is hier uitermate blij mee!!!!!

www.rabobank.nl/nwg 

alt

 
Sponsoring AAHCH door Agradi
dinsdag, 27 augustus 2013 18:14

De AAHCH wordt gesponsoord door Agradi. Op de site staat een link naar de Agradi website. Van Iedere aankoop die gedaan wordt via deze link, gaat een klein percentage naar de AAHCH.  Dus: voor diegenen die toch al via Agradi kopen, zou je zo vriendelijk willen zijn om via de appaloosa-site te navigeren. Voor diegenen die nog geen ervaring hebben met Agradi, is dit misschien een reden om eens via Agradi te bestellen. 

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Copyright © 2015 Appaloosa.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.